Powered By Blogger

26 Ocak 2009 Pazartesi

Akademik Bilişim 09

AKADEMİK BİLİŞİM '09

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak, ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta Akademik Bilişim 2009 konferansı, bu yıl 11 - 13 Şubat tarihlerinde Harran Üniversitesi' nde yapılacaktır.

Konferansta davetli bildiriler, eğitim seminerleri ve yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum türü etkinlikler yapılacaktır. Konferans ilgili herkese açıktır ve bu konularda katkı bekliyoruz.

AKTİF KATILIM ÇAĞRISI

Konferans dili Türkçe'dir. Yurt dışından gelen konuklar Ingilizce konuşacaklardır.

-Davetli Bildiri: Akademik Bilişim konusunda son gelişmeleri, eğilimleri özetleyecek dinleyicilerin ufkunu açacak konuşmalar,

-Bildiri: Deneyimleri, kuramsal katkıları, yeni ve farklı uygulamaları anlatan kısa sunumlar,

-Egitim Semineri Önerisi : Yeni teknolojiler veya çok ihtiyac duyulan konularda notlarla desteklenen tanıtıcı, pratik yönü olan seminerler,

-Tartışma Grubu/Açık Oturum Önerisi : Karşılaşılan sorunlar, ortak çözüm arayışları, tecrübe paylaşımına yönelik, katılımcıların hazırlıklı olarak geldiği yapılandırılmış ortamlar.

Tüm bildiriler ve sahiplerinin izni varsa eğitim seminerleri notları elektronik ortamda sunulacaktır. Seçilmiş bildiriler konferans kitapçığında basılacaktır.

Bildiri özetleri, Tam Bildiri Metinleri ve Oturum önerileri 15 Ocak 2009 tarihine kadar http://openconf.ab.org.tr webinden gönderilmelidir.

Tüm öneri yapacak kişilerin http://ab.org.tr/ab09/yazar.html sayfasını dikkatle okumasını bekliyoruz.

Konferansa sponsor aranmaktadir. Konferans alanı içinde Bilişim Fuarı açılacaktır. Sponsor olmak isteyenler bizimle bilgiy@ab.org.tr yoluyla temasa geçsinler.

Konferansa katılmak isteyenlerin http://ab2009.harran.edu.tr/ adresindeki Harran Üniversitesi webinde kayit olmaları, konaklama, ulaşım ve benzeri konular için bu web adresini takip etmelerini bekliyoruz. Konferans öncesi kurs kayıtları için ise ab.org.tr kullanılmalıdır.

Her türlü iletişim icin:

bilgiy@ab.org.tr
http://ab.org.tr
http://ab2009.harran.edu.tr
http://openconf.ab.org.tr


Saygılarımızla
AB'09 Yürütme Kurulu adına
Mustafa AKGÜL

Hiç yorum yok: